• Gratis verzending & snelle levering • Deskundige service & ondersteuning • meer dan 300 goede reviews • Altijd gratis en automatische updates

Informatie en verzending

Home » Informatie en verzending

Verdere informatie

U heeft 1 jaar garantie op uw Streambox® mediaplayer. Mocht er een defect zijn zullen wij zorg dragen voor reparatie of vervanging van het product. Wij zorgen er voor dat altijd alles blijft werken en dat er gratis en automatische updates worden doorgevoerd.

Mochten er toch problemen voorkomen dan kunt u ten alle tijden de Streambox® zelf resetten met onze reset handleidingen. Voor het melden van een defect kunt u contact opnemen met ons via de contact pagina.

De Streambox® is niet verboden en voor de gebruiker (u als klant dus) volledig veilig en legaal in gebruik. De Streambox® maakt gebruik van een wereldwijd open source systeem die is aangevuld met een skin.

De Streambox® upload niet en download niet, vandaar dat de streambox helemaal veilig is in gebruik. Dit in tegenstelling tot het populaire Popcorn time. We adviseren diensten als Popcorn time dus ook niet te gebruiken.

Bronnen? RTL Nieuws en Tweakers

0% tevreden klanten!
0% Op tijd geleverd!