• Gratis verzending & snelle levering • Deskundige service & ondersteuning • meer dan 300 goede reviews • Altijd gratis en automatische updates

Filmtips 115

Home » Filmtips 115

Filmtips 115

Vier nieuwe filmtips! Waaronder Sausage Party één van de beste komedies van het jaar en War Dogs van de makers van The Hangover! Maar ook met Star Trek Beyond en Hands of Stond films die je gezien moet hebben!

Sausage Party

‘Sausage Party’ volgt de queeste van een worst naar zijn oorsprong. Het betreft een worst die uit een winkelwagentje is gevallen. Samen met zijn nieuwe vrienden begint hij aan een gevaarlijke reis door de supermarkt om voor de verkoop van 4 juli weer in de schappen te liggen.

War Dogs

Twee twintigers die in Miami wonen ten tijde van de Irak-oorlog buiten een kleinschalig overheidsinitiatief uit dat kleine bedrijven toelaat om een gooi te doen naar aanbestedingen van het Amerikaanse leger. Ze beginnen klein maar al snel stroomt het geld binnen. Maar het duo komt in de problemen wanneer ze een deal van 300 miljoen dollar binnenhalen om het Afghaanse leger te bewapenen – een deal die hen in contact brengt met twijfelachtige figuren, niet in het minst hun eigen regering.

Star Trek Beyond

Captain Kirk, Spock, Scotty, Uhura en de rest van de bemanning van de Enterprise hebben twee jaar van hun vijf jaar durende missie erop zitten. Ze besluiten te stoppen op een buitenpost van de Federatie om even tot rust te kunnen komen van het werk dat ze verrichten. Daar worden ze echter aangevallen door een vijandige kracht die de naam Krall draagt, waardoor de crew vraagtekens begint te plaatsen bij het nut van hun organisatie.


Hands of Stone

Biografie van het leven van de legendarische Panamese bokser Roberto Duran die debuteerde op 16-jarige leeftijd in 1968 en stopte op zijn 50ste in 2002. Aan de hand van zijn niet minder befaamde trainer Ray Arcel maakte hij furore in de ring en won het Wereldkampioenschap in 1980 tegen Sugar Ray Leonard. Hiermee vergaarde hij de bijnaam ‘Manos de Piedra’, Handen van Steen.

 

By |november 17th, 2016|0 reacties